Emlékszem, milyen volt 14 évesen hajnalban felkelni azért, hogy lássam Csollány Szilvesztert

2022. január 24. 20:35

Nehéz elhinni, hogy már nincs köztünk.

2022. január 24. 20:35
null
Donáth Anna
Facebook

„Emlékszem, milyen volt 14 évesen hajnalban felkelni azért, hogy lássam Csollány Szilvesztert a sydney-i olimpia döntőjében. Utolsóként mutatta be a gyakorlatát, a közönség hangos tapsa és ujjongása közepette. Már a pontozás előtt éreztük, hogy ez meglesz. És tényleg kiszurkoltuk: tökéletes gyűrűgyakorlattal nyert aranyat, hozzájárulva az akkori magyar csapat nyolc aranyérmes olimpiájához.

Nehéz elhinni, hogy már nincs köztünk: ma, 51 évesen elhunyt. Emlékezzünk a kitartására, az olimpiákra, az Európa- és világbajnokságokra. Azokra a pillanatokra, amikor egy egész országnak szerzett örömet.

Nyugodjon békében.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. január 25. 22:55
Takarodj Csollánytól! Semmi közöd hozzá!
roughneck
2022. január 25. 09:28
Nyugodtan nyilvanitsd Csollanyt a ballibsi oltasellenes-mozgalom sajat halottjanak, Anna. Azt legalabb elhisszuk neked.
vip era
2022. január 25. 09:15
Magyarországon teljes szólás szabadság van. Olimpiai bajnokunkról,egy versenysport ellenes pártocska tagja is írhat nekrológszerű valamit.Szájából,tollából különösen ízléstelen. Igaz,arra sosem adott.
Kristály
2022. január 25. 09:07
Ezt nem kellett volna megírd te szivtelen hazaaruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!