Bizonyos szélsőséges csoportok a homoszexualitás gyógyítására akár ördögűzést is bevetnek

2022. június 13. 20:40

Az egyházak kezében lelki hatalom van – ha pedig ezt spirituális bántalmazásra használják, rossz úton járnak.

2022. június 13. 20:40
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Az egyházak kezében lelki hatalom van – ha pedig ezt spirituális bántalmazásra használják, rossz úton járnak.

Köszönöm szépen Kanicsár Ádám András újságíró-nak ezt a nagyon fontos interjút!

»Perintfalvi Rita szerint vannak például Magyarországon is olyan kisegyházak vagy az úgynevezett történelmi egyházakban bizonyos szélsőséges csoportok, amelyekben a homoszexualitás gyógyítására akár ördögűzést is bevetnek.«

»Ha nem tudom magam szeretni, nem tudom magam elfogadni, abból csak gyűlölet születik. És akkor belekerülök egy elképesztő gyűlöletspirálba. De a kereszténység üzenete valójában az, hogy legyünk kovász a társadalom és a világ életében, és a szeretet üzenetét terjesszük.

Azt, hogy jó dolog az Istenhez kapcsolódni, és ez az Isten nem egy bántalmazó Isten. És hogyha nem ilyen képünk van az Istenről, akkor ezt a képet meg kell gyógyítani; mert akkor a mi istenképünk a beteg, és nem az az ember, akit meg akarunk változtatni.«”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange Bulldog
2022. június 14. 21:50
Meg kell őket égetni, a tűz mindent megtisztított, például a DK iroda tűze a kellemetlen kérdésektől szabadította meg a vezetőséget ... Végülis bármi jó lehet, ami kigyógyítja őket a beteges vágyaktól vezérelt ösztöneikből ....
Chuck
2022. június 14. 16:28
Perintfalvi elvtársnőnek ajánlom meghallgatásra https://anchor.fm/peter-czegledi/episodes/Nhny-gondolat-a-bnrl-a-Heidelbergi-Kt-alapjn-e1iccn1
fado
2022. június 14. 13:00
Perintfalvi fejezd be a sátánista démonikus propagandád
tevevanegypupu
2022. június 14. 08:50
Most ezen miért csodálkozik a teologus asszony? A homoszexualitás bűn az egyházak szerint és igen, mindig voltak szélsőséges csoportok, amik bármit megtettek volna ellene. Egyébként nem sz ördögűzökkel lenne a legnagyobb probléma, hanem azokkal a családokkal, ahol előfordul homoszexuális családtag..és a családdal, ami ezt képtelen elfogadni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!