Előbb fütyültek, utána letérdeltek

2022. június 15. 05:59

Jól van ez így.

2022. június 15. 05:59
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Előbb fütyültek, utána letérdeltek. Jól van ez így.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. június 15. 22:40
Először fújták a sípot, utána meg szívták, de akkor már egy másik fajta "síp" volt a szájukban! :D
Temerini gyerek
2022. június 15. 18:21
Mi edukálni mentünk oda. Sikerült. Minden területen...
jozsi100
2022. június 15. 18:00
Sokat éltem Angliában, ahol a labdarúgás nem az elit sportja. Az elit a krikett, golf és lóversenyért rajong. Arra akarok kilukadni, hogy teljesen kizártnak tartom, hogy az angol átlagos labdarúgó szurkoló értelmi szintjén a rasszizmus, mint elítélendő, az ellen protestáló érzelmeket váltson ki. ( Azt hallottam, hogy a magyar himnusz alatt rasszistáztak. ) Még hozzátartozik a képhez, hogy az a rajongói közönség, aki az EB döntőben, a kihagyott büntetők miatt, a feketebőrű játékosokat le szarházi négerezte, egy másik ország himnuszát a rasszizmus miatt fütyüli ki. Az egész egy irányított provokáció volt ...
csulak
2022. június 15. 13:24
ketszer tergyeltek ezek a balga raszistak, egyszer egy neger bunozoert, aztan az elszenvedett vereseg miatt!jol van ez igy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!