Mind a négy gólt az új magyar futballakadémiák növendékei szerezték Anglia ellen

2022. június 15. 07:41

Hiszen az akadémiákról állítólag nem jön ki senki...

2022. június 15. 07:41
null
Szöllősi György
Szöllősi György
Facebook

„Hiszen az akadémiákról állítólag nem jön ki senki... Az Anglia elleni történelmi győzelem alkalmával mind a négy gólt az új magyar futballakadémiák növendékei szerezték, a négyből hármat a felcsúti Puskás Akadémia növendékei. Úgy is mondhatnánk, hogy Puskásék és a Honvéd sztárjai után most a Puskás-akadémisták, Sallai Roland és Nagy Zsolt, valamint a Honvéd-akadémián nevelkedő Gazdag Dániel végezte ki az angol válogatottat. (Maga Puskás Ferenc egyébként a 6:3 és a 7:1 alkalmával is két-két gólt szerzett, ahogyan most Sallai Roland.)”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. június 15. 17:36
Vagyis a LIBERÁLIS MÉDIATERRORISTÁK MEGINT HAZUDTAK! Semmi csoda!... csak a szokásos aljas hazudozásaik!
matykox
2022. június 15. 13:20
Elég egyértelmű, hogy a siker - ahogy az ötvenes évekbeliek is - az évtizedekkel korábban megkezdett munka és nevelés eredménye. Tetszenek tudni, hogy 1953 előtt húsz évvel milyen kor volt? Gratula mindenkinek: akik indították és akik azóta is művelik!
Káj-Ármin
2022. június 15. 11:27
Mivel már mindenhol akadémiának hívják az utánpótlást, nyilvánvaló, hogy közülük kerülnek ki a válogatott fiatalabbjai, újoncai pl. Sallai, Gazdag stb., meg persze külföldről, mint Styles, Nego és Orbán... DE Gyuri, ne keverjük a szezont a fazonnal: egyik oldalon ott van a válogatott, a másik oldalon pedig a klubfoci. Az utánpótlásunkból az elmúlt ötven évben nem jött ki meghatározó játékos, aki klubszinten benne lett volna mondjuk csak a világ 100 legjobb (legértékesebb) labdarúgója között. TOVÁBBÁ keserű élmény nézni az NB I csapatait, ahol alig látni magyar játékost... Nézz rá csak mondjuk a fradira vagy az Újpestre... EZ fáj a magyar szurkolóknak!!! ÉS IGEN végre van egy jó válogatottunk, MERT van egy edzőnk, aki tudja mit jelent összerakni egy csapatot! DE ne akarjuk a válogatott sikereivel eltussolni a hazai labdarúgás gyengéit, mert azzal biztos nem lépünk előre!!! Örüljünk, becsüljük meg a sikereket, DE ne akarjuk hirtelen elkábítani magunkat azzal, hogy itt mindenhol minden a legnagyobb rendben van! Mert ez hazugság!
Lombi
2022. június 15. 09:52
Ott dőlt el a meccs. Meg tudtuk őket akasztani. Aztán a nahy igyekezetben hibáztak és jött a második gól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!