Sok kisgyerek akar Szalai lenni!

2022. szeptember 22. 17:59

Igazi harcosként egy újabb álmod érted el. A hazai Eb-re vezettél minket!

2022. szeptember 22. 17:59
null
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs
Instagram

„Tíz év közös út után, eljött a Mi fejezetünk utolsó oldala. Osztoztunk vereségben, győzelemben, kudarcban és sikerben, de mi mindig megbeszéltük egymással, nekünk mi a teendőnk és hogyan legyen tovább (volt hogy örömünkben, volt hogy a szobába zárkózva), de úgy értettük egymást az első perctől a pályán és pályán kívül, hogy nem kellett beszélnünk egymással, csak összenézni.

Nem véletlen, hogy neked adtam a legtöbb gólpasszom! Büszke vagyok Rád, mert olyan erős személyiséggel és mentalitással rendelkezel, amivel kevesen születnek, és motorja vagy azonnal egy csapatnak, kávézásnak vagy akár egy bulinak is! Soha senkivel nem tudtam annyiszor összeveszni, legyen szó bármilyen fogadásról, játékról vagy versenyről, mint veled.

Mindent tudunk egymásról, ezért voltam nyugodt, amikor Kapitány lettél, mert tudtam, ez lesz a Te utolsó nagy újjászületésed, és lásd, szenvedéllyel és igazi Harcosként egy újabb álmod érted el. A hazai Eb-re vezettél minket!!

Tudtuk, eljön ez a pillanat, és csak annyit akartunk mindig, hogy a végén Büszkék legyenek Rád és Ránk. Elértük!! Hidd el, sok kisgyerek akar Szalai lenni!

Köszi mindent TesiiMesiii, nagyon fog hiányozni a meccs utáni összenézés, tervezés”

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kortárs
2022. szeptember 23. 07:41
Végre lelép ez a botlábú Szalai! Még két meccsen kell elviselnünk hatalmas egóját. Valahogy kibírjuk... Hajrá Balázs, téged viszont jó nézni a pályán...
lazio154
2022. szeptember 23. 07:17
Akkor itt marad a szarban a footballunk Balázs, ha mindenki Szalai akar lenni! Valljuk be, a remek küzdőszellemén kivül, a labdával már sokat bénáskodott. Ha 10 Szalaiból állna egy csapat, valószínű mindig kikapna. Ő csak akkor hasznos ha a játék utólsó labdaérintője lehet! /Rá van kihegyezve a csapat./ Igaz kortársai -Nikolics, Rudolf, Balogh, Eipel, Németh, Böde...- közzül ő volt a legjobb. Azért ne csináljunk már Albertet, Tichyt, Machost, Farkast, Dunait belőle!
Lajoss
2022. szeptember 23. 06:21
Dzsudzsi,a Robokuty intézett neked még egy válogatottságot?
galancza
2022. szeptember 22. 21:47
Éljen Bernd Storck! És persze Szalai! dzsudzsi meg..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!