A legalpáribb csapat nyert

2022. december 19. 14:08

Az öltözőben az ellenfeleken élcelődtek, pl. Mbappén és az angolokon.

2022. december 19. 14:08
null
Egri Viktor
Egri Viktor
Twitter

„Még annyit: Az argentínok nem álltak szóba az újságírókkal (a rajongóikkal), és »nem érdekel, mit mondanak a k..újságírók, akik menjenek a k...anyjukba« rigmust énekelték. Az öltözőben az ellenfeleken élcelődtek, pl. Mbappén és az angolokon. Szóval, tartom, a legalpáribb csapat nyert.”

Ezzel indokolta az argentín kapus a különleges ünneplését

Sokakat meglepett, hogy a labdarúgó világbajnokság legjobb kapusának megválasztott argentin Emiliano Martínez a finálét követően nem a leghagyományosabb módját választotta az ünneplésnek. A kapus az elismerés jeléül kapott aranykesztűt nemes egyszerűséggel a „férfiasságához" szorította, miközben a francia szurkolók felé fordult. Azért tettem, mert a franciák kifütyültek" - magyarázta tettét a sportoló az argentina.as.com szerint.

Nyitókép: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bonafidesupraman
2022. december 20. 22:18
Ki ezen retek barom?
Nehidd El
2022. december 20. 20:15
"nem érdekel, mit mondanak a k..újságírók, akik menjenek a k...anyjukba" - énekelték az argentinok. Tök igazuk van: mehetsz te is a kurva anyádba.
Aerion
2022. december 20. 17:29
Savanyú a szőlő! Akkor' nyaljá' inkább szart. : D
Megtalálta
2022. december 20. 14:53
Jah, meg kevés volt a néger is, ugye Viktorka? Mégis mit képzelnek magukról ezek a hipopigment argentínok? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!