Ez ma Magyarország

2022. december 20. 19:13

A magyar kormánypárt tagjai bújtatott idegengyűlöletből kiállnak egy csapat mellett.

2022. december 20. 19:13
null
Egri Viktor
Egri Viktor
Twitter

„Egészen nevetséges, hogy az ember leírja egy sportmorállal kapcsolatos gondolatát, de az áthelyeződik a politikai térbe, mert a magyar kormánypárt tagjai bújtatott idegengyűlöletből kiállnak egy csapat mellett, a híveik pedig rávetik magukat mindenre, ami más.

Ez ma Magyarország.”

***

Nyitókép: MATIAS BAGLIETTO / AFP

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. december 22. 09:50
Miért nem hallgatsz a tükrödre?
Vakfolt
2022. december 22. 09:36
Ez a lőcs vette át a CSATTot, míg előde csak bújtatottan volt libernyák, úgy vezeti a műsort, hogy ilyen lapos oldalvágásokkal nem felvezeti a témát, hanem vitába is száll. Jeszinek van igaza, bekaphatják az őszes faszomat.
nyugalom
2022. december 21. 21:33
Ez egyxaljas hatökör. Fizetett.
Szőke Ciklon
2022. december 21. 19:53
Ezt szánalmas felkészültségű, és vitaképtelen alakot a kanális média alkalmazza valamilyen vita műsorban. Elképesztően felkészületlen, végtelenül egyoldalú, képtelen kordában tartani a párbeszédet. Csodálkozom, hogy a konzervatív oldal nem hagyja ott a stúdiót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!