Hajrá magyarok! – üzente a kongói kisfiú, Israel

2016. december 14. 13:27

Az Afrikáért Alapítvány által közzétett videóban üzent magyarul a magyar válogatottnak Israel, a kongói árva kisfiú.

2016. december 14. 13:27

Dzsudzsák Balázs, Böde Dániel, hajrá magyarok! – üzente Kongóból egy árva kisfiú, Israel az Afrikáért Alapítvány videóján. A magyar adományozók leveleken keresztül állnak kapcsolatban az itteniekkel, a kongói gyerekek pedig nem tudnak elég hálásak lenni, sok magyar dalt tanulnak és szurkolnak nekünk, amikor kell, írja az Index szerint az alapítvány.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. december 15. 09:25
Én nem szoktam ilyet kérdezni, de ez most miféle hírértékkel bír, ezt minek kellett szemlézni? Mert ha csak pusztán jótékonysági felhívásként, akkor elnézést! Mert amúgy nincs ehhez mit hozzáfűzni azon kívül, hogy hajrá Kongó, sok sikert a kisfiúnak!
Akitlosz
2016. december 14. 20:31
Előbb lesz belőle francia, mint magyar. Franciaországban már nem ütne el az ottani lakosságtól, a francia labdarúgóválogattból meg végképpen nem lógna ki, Magyarországon még igen. Az nem igazán jó, hogy a négerek tisztességesen igazából csak a sportból vagy a zenéből tudnak sikeressé válni. Egy komoly cégről sem tudok, amelyet néger hozott volna létre is virágoztatott volna fel.
smarton
2016. december 14. 16:45
A kongói Israel miért nem Izraelnek köszöni meg? Ja, hogy nincs mit?
választópolgár
2016. december 14. 15:12
15 évi integrálódás eredménye 3 nőtől 3gyerek és ez:https://www.youtube.com/watch?v=3IretnAuII8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!