Szijjártó Péter: Gyerekeket rasszistázni gyomorforgató

2022. június 07. 13:32

„El a kezekkel a magyar gyerekektől” – üzente a külgazdasági és külügyminiszter.

2022. június 07. 13:32
null

Mint arról beszámoltunk, letérdeltek az angolok a Puskás Arénában a szombati meccs során, a gesztust a 35 ezer gyerek néző kifütyülte. Az eset több külföldi és hazai helyen kiverte a biztosítékot, ezekre reagált kedden Szijjártó Péter. 

A külgazdasági és külügyminiszter álláspontját meghallgathatja itt: 

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GéKI
2022. június 13. 11:24
"Bencét beengedte a néni pisilni (ingyen), engem nem. Engem elzavart." NO!.. ez az a mozznat, amitől világos, hogy az egész egy szemenszedett hazugság... milyen néni... mikor...hol... miért nem szóllt azonnal a rendőrségnek... ez így ahogyan el vagyon mesélve még soha sehol nem tortént meg hazánkban... az tuti...!... Gyomorforgató!!!
olajfa1
2022. június 13. 09:17
A térdelő rasszisták vádolnak meg mindenki mást RASSZIZMUSSAL!!!
ersa57
2022. június 08. 14:56
Most ebben a dologban kivételesen igaza van Szíjjártónak. NEM A GYEREKEK, HANEM AZ ŐKET KÖRÜLVEVŐ FELNŐTTEK, ELSŐSORBAN A SZÜLEIK A RASSZISTÁK!! Azok, akiktől a gyerekek eltanulták, hogy "hogyan kell ma egy futball meccsen viselkedni". A gyerekek nagy részének fogalma sincs arról, hogy miért kell fütyülni, ha az angolok féltérdre ereszkednek.
robogo72
2022. június 07. 19:49
Jáj! Hát, ezt megint sikerült jól felfújni, meg félremagyarázni. Mondom. A meccsen megjelent rengeteg gyerek. Régóta várták már, volt egy elképzelésük is hogyan megy ez. A játékkozolon is játszották. Aztán látták, hogy a bácsik térdelnek. Az nekik egy felesleges, kellemetlen, zavarba ejtő közjáték volt. És a szabad véleményüket kiynilvánították. Máshogyan: még egy ilyen kis gyereknek is gáz. Ha egy kisgyerek számára kellemetlen és felesleges, akkor felnőttfejjel miért nem lehet megérteni hogy kellemetlen és felesleges ??? Hülyének teccik lenni a néninek meg a bácsinak ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!