Befolyásolja a háborút, hogy ki az amerikai elnök? - Mandiner Harctér

2023. augusztus 03. 17:01

Dróntámadások: a háború végét elhozó megoldások vagy egy egyszerű PR-fogás? Itt a Madiner heti geopolitikai magazinműsora Robert C. Castellel és Bendarzsevszkij Antonnak

2023. augusztus 03. 17:01
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A műsor podcast formában is meghallgatható: 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. augusztus 03. 18:27
Trump egy üzletember. Tudja, hogy meg kell egyezni az oroszokkal. A. Dnyeper jó határ lehetne..
Akitlosz
2023. augusztus 03. 18:11
"Befolyásolja a háborút, hogy ki az amerikai elnök? - Mandiner Harctér" Ezt komolyan az olvasóitól kérdezi a Mandiner? Ki tartja fent Ukrajnát és a háborút? Aki ennyire tájékozatlan ő jobb lenne, ha más munkát keresne újságírás helyett.
bagira002
2023. augusztus 03. 18:00
Az elmúlt években több nyomozás is indult ellenzéki pártok zűrös pénzügyei miatt. A Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom mellett a Jobbik, a Momentum, valamint a Párbeszéd ellen is rendelt már el nyomozást a NAV költségvetési csalás gyanúja miatt, továbbá Cseh Katalin EP-képviselő egykori családi vállalkozása sem kerülte el az adóhatóság figyelmét. https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/07/tele-van-a-nav-padlasa-zuros-ellenzeki-penzugyekkel A Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalom ellen indult nyomozással tovább bővült az ellenzéki pártok, illetve személyek ellen indított eljárások száma. Ismert, a főpolgármester által létrehozott egyesület zavaros finanszírozásának ügyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) július elején rendelt el nyomozást, miután egy titkosszolgálati jelentés szerint a mozgalom számlájára a főpolgármester egyik párttársa, Perjés Gábor fizetett be több részletben félmilliárd forintot, ám a jórészt euróban és fontban érkezett pénz eredetéről semmit nem tudni.
bagira002
2023. augusztus 03. 17:56
https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/08/litvaniabol-kapott-segitseget-a-magyar-hatosag-cseh-katalinek-unios-botranyaban ........... Külföldről beszerzett információk segítik a nyomozást Arról még tavaly ősszel számoltunk be, hogy az adóhatóság azért kezdeményezte a jogsegélyt, mert a céghálózathoz sorolható egyik kft. részére értékesített gépek összeszerelésével megbízott litván állampolgár tanúkihallgatása szükségessé vált, akitől fontos információkat remélnek. A határokon átnyúló adócsalási ügyben a magyar hatóság egyébként több külföldi jogsegélykérelmet is kibocsátott már. A megkeresett országok közé tartozott Litvánia mellett Lengyelország és Csehország is. Utóbbi két országból is megérkeztek már a válaszok: a cseh jogsegély kiértékelése megtörtént, és úgy tudjuk, a prágai kerületi ügyészségtől kapott információk a gyanút erősíthetik. A főügyészség tájékoztatása szerint pedig a lengyel szervek által több részletben küldött választ még fordítják az illetékesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!