Tényleg áttörtek az ukránok? – Mandiner Harctér

2023. augusztus 31. 17:16

Eltemették Priogozsint, az ukránok jelentése szerint áttörték a Szurovikin-vonalat, közben az EU minden eddiginél több cseppfolyósított földgázt importál Oroszországból. Hogyan kezeli Moszkva a Wagner-vezér halálának vizsgálatát? Hol tart az ukrán ellentámadás? Mandiner Harctér állandó vendégeinkkel, Robert C. Castellel és Bendarzsevszkij Antonnal.

2023. augusztus 31. 17:16
null
Pócza István
Pócza István

A beszélgetés itt tekinthető meg: 

A műsor podcast formában is meghallgatható: 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zulutango
2023. szeptember 01. 09:54
Kedves Moderátor Úr! Ez a műsor így nem jó. Abból is látszik, hogy a youtube-on le is kellett tiltani a hozzászólásokat. B.A. húha gyenge. R.C.C. két-három súlycsoporttal felette van. B.A. nevetségessé teszi magát és a stílusa idegesítő.
ringwoodite
2023. szeptember 01. 05:56
Amikor az elméleti szakértősködés találkozik a gyakorlati és objektiv szakértéssel.
hiribi
2023. augusztus 31. 23:13
Ez az anton gyerek ez tényleg teljesen hülye. És a nyakába kötött pulóver csak erősít ezen a képen. Nem tudom mi a célja vele. De ezzel együtt komplett imbecilnek tűnik...
Kybon
2023. augusztus 31. 23:09
Vagy: Robi és Anton / vagy: Castel és Bendarbarbanajbojbirdzsebvszkijy! Értve? (És mindenki tudja - persze Toncsika nem - hogy csak díszkontrasztnak üldögél ott...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!