Schmitt Pál nem lehet a TE rektora

2014. szeptember 03. 18:38

Biztosan nem lehet a Testnevelési Egyetem rektora Schmitt Pál, mert életkora miatt nem pályázhat a posztra. Az új rektort novemberben választják meg.

2014. szeptember 03. 18:38

November végén választhatják meg a Testnevelési Egyetem rektorát, aki azonban biztosan nem Schmitt Pál lesz, ugyanis 62 évnél idősebbek nem pályázhatnak a pozícióra – tudta meg a SportGéza Sterbenz Tamástól, az egyetem megbízott vezetőjétől.

A pályázat napokon belül megjelenik, és attól kezdve hozzávetőlegesen egy hónap áll majd azok rendelkezésére, akik képesnek tartják magukat az egyetem kormányzására. A 21 tagú, oktatókból, kutatókból és más egyetemi alkalmazottakból, valamint a hallgatókból, intézményi vezetőből és valószínűleg már a kinevezett egyetemi kancellárból kialakuló Szenátus várhatóan szeptember végén lesz teljes létszámú.” – közölte Sterbenz.

A rektori posztra biztosan pályázni fog Mocsai Lajos, aki a magyar férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitányi posztjáról is lemondott, és munkáját szakmai igazgatóként fogja folytatni. Mocsai a lemondásakor elmondta: „Megpályázom a Testnevelési Egyetem rektori posztját, hatvan évesen az élet megadta számomra ezt a lehetőséget, élnem kell vele.”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 03. 22:22
"Ennek a Schmittnek is csak megszületni volt nehéz." Azért az igaságot ne halgassuk el, még ellenfeleinkről se, volt ő olimpiai bajnok párbajtőr? csapat tagja is. Még ha csak csapatban lettek bajnokok, akkor is komoly munka, sok edzés van ebben
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 03. 22:16
"Viktor azt csinal, amit akar. Es minden torvenyes." Egy frászt törvényes Viktor a felcsúti Cosa Nostra 2.0-ás változata
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 03. 22:15
" aki azonban biztosan nem Schmitt Pál lesz, ugyanis 62 évnél idősebbek nem pályázhatnak a pozícióra" Miért hiszen mindenhez ért hiszen álamfő:) Volt ő már Astoria szálló vezérigazgazó, ilyen olyan szövetségi elnők és orbán végbéltisztántartója is. Miért ne lehetne rektor a lopott diplomával?
Stadionban láttalak meg
2014. szeptember 03. 22:13
" aki azonban biztosan nem Schmitt Pál lesz, ugyanis 62 évnél idősebbek nem pályázhatnak a pozícióra" Miért, lopott diplamamunkát beadók igen?:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!