Magyarország-Svájc: világbajnoki selejtező a Groupamában

2016. október 07. 20:35

Svájc ellen lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Groupama Arénában. Tömött lelátók előtt játszott a két csapat. Seferovic gólja után két perccel Szalai egyenlített. Rodríguez szerezte meg a vezetést a svájciaknak, majd Szalai fejelte a magyarok második gólját. Stocker a 89. percben szerezte meg a svájciak harmadik gólját. Magyarország-Svájc: 2-3.

2016. október 07. 20:35

Az MTI szerint nincs meglepetés a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely a Groupama Arénában 20.45-től a svájciak ellen lép pályára világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar kezdőcsapat: Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Gera Zoltán - Stieber Zoltán, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám 

Bernd Storck elöl Szalai Ádámnak szavazott bizalmat, mögötte Stieber Zoltán, Kleinheisler László és Dzsudzsák Balázs támogatja majd a támadásokat. A kezdés előtt kígyózó sorok voltak a stadion kapuinál. A játékosok tömött lelátók előtt melegítenek – írja a Nemzeti Sport.

Felkészültek a fiúk

Az MLSZ csütörtökön számolt be a csapat sajtótájékoztatójáról. Bernd Storck akkor azt mondta, felkészültek a svájciak elleni megmérettetésre. 

Mindenki tudja, milyen erősségű ellenfél vár ránk. A svájci játékosok erős bajnokságokban szerepelnek, nagyon jó csapatot alkotnak. Ez lesz az első meccsünk az Eb után, szeretnénk hasonló produkciót nyújtani, mint az Európa-bajnokság első mérkőzésén” – mondta Szalai Ádám.

Stieber Zoltán úgy kijelentette: „Felkészültünk az ellenfélből, és tudjuk, hogy azt a formát kell hoznunk Svájc ellen, amit az Eb-n is mutattunk, és ebben az esetben sikeresek lehetünk pénteken.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány videóban kérte a szurkolók támogatását.

Eredmény:

Az első félidőben nem született gól.

Az 51. percben a svájci Seferovic rúgott gólt a magyar kapuba, majd az 53. percben Szalai egyenlített.

A 67. percben Rodríguez góljával újra átvette a vezetést, majd Szalai fejesével újra kiegyenlítettünk a 72. percben.

Stocker a 89. percben szerezte meg a svájciak harmadik gólját, ezzel Svájc megnyerte a mérkőzést.

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2016. október 09. 12:47
egyébként meg, hogy belekeverjem a politikát, a vonának legalább volt egy jó napja. (csak egy, mert utána el kellett kezdenie aggódnia a sajtószabadság zászlóshajóáért, a népszabadságért. nehéz egy ilyen fasiszta országban élnie.) orbán biztos azt akarta, hogy nyerjen a magyar csapat, meg még uszkve 3.3m ember amilyen idegengyűlőlőek ezek, de vesztettek (-ünk, részemről), ez orbánnak nyilván fáj, és ez a lényeg. nem túl bonyolult ez a neo-jobbikos gondolkodás.
pemete jakab
2016. október 09. 00:59
"Magyarország-Svájc: az utolsó percekben veszítettük el a meccset" Akkor az utolsó percek előtt kellene legalább egy góllal többel nyerni, mint ahánnyal veszítünk az utolsó percekben.
pemete jakab
2016. október 09. 00:52
"A magyar kezdőcsapat:..." Engem a nyerőcsapat névsora érdekelne.
pemete jakab
2016. október 09. 00:51
"A magyar kezdőcsapat: Gulácsi Péter - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Gera Zoltán - Stieber Zoltán, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám" Szóval ők kezdők. Szerintem ne kezdőket küldjünk legközelebb a pályára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!