Valódi verseny vagy csak műbalhé a DK – Momentum konfliktus?

2020. augusztus 11. 20:05

Mai adásunkban a DK és a Momentum közti feszültségről és az ellenzéki térfél erőviszonyainak alakulásáról beszélgettünk Bácskai Balázzsal, a Magyar Nemzet újságírójával és Constantinovits Milánnal, a Mandiner online főszerkesztő-helyettesével.

2020. augusztus 11. 20:05
null

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

 

Címlapképen (balról jobbra): Bácskai Balázs (Magyar Nemzet), Constantinovits Milán (Mandiner), Pálfy Dániel Ábel (Mandiner, műsorvezető).

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. augusztus 12. 10:01
A MOMENTUMNAK semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz, hogy közös listán, közös jelöltekkel induljon! EGYEDÜL képes 15 % körüli eredményre, és ahhoz képest, hogy ma még nem is parlamenti párt, nagyon komoly előrelépés lenne nekik! ÍRJON bárki 1, azaz egy, egészen pontosan egyetlen védhető érvet a Momentum közösködése mellett!
makapaka2
2020. augusztus 12. 09:19
Dobrev-Klein majd odacsap, és rendet tesz.
Selamat
2020. augusztus 12. 09:09
A. Momentum pont ugyanolyan brutálisan nemzetellenes, mint a DK. Akkor már miért is küzdenének egymás ellen? Mindössze egyfajta erőfitogtatás volt az ifjú gonoszok, meg az öreg gonoszok között.
hátakkor
2020. augusztus 12. 08:00
Mindenesetre Jákob már bedobta a lapjait a hamiskártyások asztalánál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!