Momentumos politikus: A pályára szivárványzászlóval befutó néző a szerdai nap hőse

2021. június 24. 09:05

Palocsai Béla a közösségi oldalán osztotta meg véleményét a történelmi döntetlen után.

2021. június 24. 09:05
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a müncheni városi tanács mind a hat frakciója – a civilekkel egyetértve – arra kérte a város polgármesterét, hogy szivárványszínben „tündököljön” az Allianz Aréna a csoportmeccs ideje alatt. München polgármestere, Dieter Reiter is szivárványos stadiont akart, majd szégyenteljesnek nevezte az UEFA döntését, miszerint a szervezet nem engedi a szivárványos stadion-kivilágítást. Az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos Instagram-oldalán magyarázkodott a történteket követően.

Írtunk arról is, hogy a magyar himnusz alatt berohant a pályára egy szurkoló szivárványos zászlót lengetve. Az akció alatt két biztonsági futott utána, majd a felezővonalnál sikerült utolérniük, ahol a férfi lefeküdt a földre. A performanszt a kamera nem mutatta.

A Momentum XV. kerületi önkormányzati képviselője, Palocsai Béla szerint ez utóbbi ember volt szerdán a „nap hőse”. Erről Facebook-oldalán posztolt is.

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2021. június 25. 13:15
A nap hőse 11 (26) magyar, akik sokéves felkészülés eredményeként helytálltak több alkalommal, nem egy kretén, aki képes volt futni fél focipályányit, aztán lefeküdt. Egyébként nem úgy van, h az uefa bünteti az ilyen berohangálást?
khomeini
2021. június 25. 00:29
ostoba fajankó
sorivo4
2021. június 24. 19:53
Tulajdonképpen ezek az emberek miért is akarnak Magyarországon politizálni? Miközben alighanem a németeknek is drukkolt.
sorivo4
2021. június 24. 19:50
Büszke lehet rá a momentum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!