Oltott volt Csollány Szilveszter, egy barátja és a lánya is megerősítette

2022. január 30. 11:11

Túl későn oltották, nem tudott a megfelelő védettség kialakulni.

2022. január 30. 11:11
null

Sokáig az a hír terjedt, hogy oltatlan volt Csollány Szilveszter. Most a sportoló barátja illetve a lánya tisztázta a helyzetet. Szabó Miklós pénteken tette közzé az üzenetváltását Csollánnyal, amiból kiderült, hogy

a sportoló megkapta az oltást, de csak október 28-án, ami esetében késeinek mutatkozott.

A védettebb állapothoz három hét kellett volna.

A hír hitelességét alátámasztja, hogy a posztot Csollány Szilveszter lánya is megosztotta az oldalán és megerősítette az információkat.

***

Forrás: Szabó Miklós Facebook-oldala
Forrás: Szabó Miklós Facebook-oldala

Kapcsolódó

A gyűrűk igazi ura az egekbe költözött! Csollány Szilveszter tornásztársam emlékére – Csisztu Zsuzsa írása a Mandineren

Megszólal Csollány edzője: Mintha a gyerekemtől kéne búcsúznom...
Vereczkei Istvánt sokként érte tanítványa halálhíre. „Még most sem tudom felfogni, hogy a Csollány nevet mostantól már csak márványtáblák és emlékkönyvek őrzik majd.” Bővebben is érdekel...

 – Csisztu Zsuzsa írása a Mandineren Vereczkei Istvánt sokként érte tanítványa halálhíre. „Még most sem tudom felfogni, hogy a Csollány nevet mostantól már csak márványtáblák és emlékkönyvek őrzik majd.”

Nyitókép: MTI/Oláh Tibor

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konzervatív átlagpolgár
2022. február 01. 10:42
Ha ingyen van akkor minden jöhet? Érdekes felfogás... Amúgy nem a mi pénzünkből vették? Csak kérdem. Valamelyik miniszter bevallotta, tán a Gulyás, hogy a kórházban lévők 40-45%-a oltott, tehát nem véd egyértelműen a kórházba kerüléstől, meg mint kiderült az elhalálozástól sem. Az oltásellenesség megnyilvánulást szabad véleménynek nevezik jobb helyeken. Attól hogy Neked ez nem tetszik ő gondolhatott mást. Vagy már ez is tiltott? Az meg hogy hamisított rosszindulatú feltételezés, nem igazság. Amíg nem volt beoltva nem volt semmi baja 2 év alatt. Amikor beoltották - munkáltatói nyomásra - 21 nap múlva kórházba került, és rá asszem 50 napra meghalt. Ez pedig nem igazság hanem TÉNY.
konzervatív átlagpolgár
2022. január 31. 21:20
Ennyire lehet számítani a jelenlegi társadalomtól. Elolvasva a kommenteket, az jön le hogy pestiesen szólva így járt, meg miért nem oltatta be magát hamarabb, meg miért a gődénynek hitt. Színtiszta áldozathibáztatás, és cinizmus. Ezt lehet várni az oltottaktól? Sikerült egy újabb törésvonalat kialakítani a társadalomban mégjobban érvényesül az ember embernek farkasa igazsága. Tényleg ez kellett, tényleg megérte, teszem fel a döntéshozóknak a költő kérdést.
pragmatika
2022. január 31. 12:00
Nos a járvány már 2 éve tart. Az igazán nagy berobbanást az angol variáns hozta a gyors terjedésével. Kérdem én mekkora az esély arra, hogy egy ilyen mobilis ember, mint az elhunyt, ne kapta volna meg már korábban a kovidot valamilyen formában? (Az angol variáns rajtam is átment) Erre most beoltatja magát, (feltételezésem szerint már természetes úton védettként (ahogy én is az vagyok bizonyítottan), ahogy sokan mások is, akik nem is tudnak róla) aztán két hétre rá, meghal. Fura dolog na.
Mr.Falafel
2022. január 31. 11:35
Rajtunk átment a járvány, az egész családon. A feleségem 2 Pfizer, én két ruszki után kaptam meg. Az ő tünetei picit erősebbek voltak, e simán átvészeltük. Nem tudom, mi lett volna, ha nem vagyunk oltva. Nem is érdekel. Mert, a zuhanó repülőgépen sincsenek ateisták. Ezért kívánom is minden oltásellenesnek a mielőbbi zuhanó repülőgépet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!