Mi van, te „naplopó”?? – hangulatos legénybúcsún tűnt fel Neuer kedvenc magyar szurkolója

2022. szeptember 26. 19:42

„Ő nem naplopó” – írta a TrollFoci.

2022. szeptember 26. 19:42
null

A 2021-ben megrendezett Eb egyik kétes, de sokak számára emlékezetes pillanata az volt, mikor a német válogatott ellen vívott meccsen az egyik szurkoló a kesztyűjét törölgető Neuernek odaüvöltötte:

A drukker megnyilvánulásából rengeteg mém lett, és máig gyakran előkerül.

A felvételt alább tekinthetik meg:

„Ő nem naplopó”

A TrollFoci nevű Facebook-oldal észrevette, hogy a fiatalember időközben vőlegény lett. A legénybúcsúján a barátai pedig egy különleges ajándékkal lepték meg, egy egyedi címkéjű borral, amelyen a „beszólás pillanata” látható.

A címkén az alábbi felirat olvasható: „A barátságunk az igen kimondásakor nem ér véget.”

A TrollFoci mindehhez annyit fűzött hozzá: „Ő nem naplopó!”

A vonatkozó bejegyzés alább látható:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falitszisz
2022. szeptember 27. 10:11
,Mocskosszájú, alpári tahó. Aki a tribünön ilyen, az máshol is ilyen. Ez politikától, sporttól, EB csoportmeccstöl független emberi minőség.
martymcfájl
2022. szeptember 26. 23:48
Szíjgyártó elvtárs annakidején reklamált diplomáciai szinten, hogy a német rendőrség milyen kegyetlen módszerekkel rendszabályozta a tündelelkű, agresszív megmozdulásoktól sosem mentes, egymásnak telefonról náci birodalmi indulókat a becsiccsentés középső fázisában egyáltalán nem lejátszó, igaz magyarságtudatukat a sportszerű szurkolásuknak alárendelő honfitársainkat. A jegyzékváltást követően a kis külügyminisztériumi hátsó szobában Menccer Tomival a térdüket csapkodva mosolyogtak a belinkelt videón.
fogd a pénzt és kuss
2022. szeptember 26. 21:49
Sok boldogságot!
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 26. 21:11
Hát, ha a karszalagja még mindig annyira csípi a szemeteket, akkor vinnyogjatok egész életetekben, hogy egy buziszalagos jobb és sikeresebb focista, mint a magyar futball történetének összes játékosa összeadva :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!