Távozik Ryan Mmaee a Fradiból (VIDEÓ)

2023. július 28. 22:51

A kiváló marokkói játékos a továbbiakban az angol másodosztályú Stoke City együttesében folytatja pályafutását.

2023. július 28. 22:51
RYAN MMAEE

Immár hivatalossá vált, hogy távozik a Fradiból Ryan Mmaee, aki 2021 nyarától két éven át szerepelt a Ferencvárosban. A marokkói válogatott csatár az angol másodosztályú Stoke City együttesében folytatja pályafutását – tájékoztatott a Fradi.hu.

A portál közölte, hogy a játékos már az érkezése után meghatározó tagja lett a Ferencvárosnak.

Már az első nemzetközi kupameccsén gólt szerzett a koszovói Prishtina ellen, majd a következő körben duplázott a litván Zalgiris otthonában. A marokkói támadó ferencvárosi pályafutása során összesen 73 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 32-szer talált az ellenfelek kapujába és 15-ször adott gólpasszt társainak. Népligeti időszaka alatt kétszer nyert bajnokságot, egyszer pedig Magyar Kupát.

Ryan Mmaee eddigi nagyszerű teljesítményéről itt tekinthetnek meg egy videót:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2023. július 29. 13:11
Bárcsak az összes nigger távozna Európából.
zakar zoltán béla
2023. július 29. 09:03
ÉS?!
Halder_1899
2023. július 29. 08:30
Nagyon nagy tehetségű játékos, ritka, de az is kiderült miért volt nálunk és nem egy nagy nyugati csapatban. Nem kis emberi problémák vannak nála. Ezért a Fradisták többsége így vagy úgy, de örül, hogy elmegy. Aztán lehet csak az törte meg, hogy innen nem lett válogatott a fontos pillanatban, Marokkó nem vitte ki a VB-re az addig válogatottban és nálunk is jól játszó focistát, ahol amúgy sikeresen szerepeltek, de innentől kezdve ő itt nálunk sztrájkba lépett. Viselkedése finoman szólva sem volt okos. Kár érte, de ez így nem mehetett tovább. Jó hogy elmegy. Hajrá Fradi !
sufnik
2023. július 29. 07:07
Nagyon nagy: kivagyokén!!!!! Ott nem fogják kiszolgálni... A végén csak álldogált, unott ürge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!