Ezt nem hagyhatjuk!

2016. december 10. 13:02

A Fideszt valószínűleg azért zavarja a természet, mert emlékezteti őket arra, hogy előttük is volt világ és majd utánuk is lesz.

2016. december 10. 13:02
Gottmayer Lea

A Fideszt valószínűleg azért zavarja a természet, mert emlékezteti őket arra, hogy előttük is volt világ és majd utánuk is lesz. Nem kell mélylélektani magyarázatokba bocsátkozni, de annyi biztos: a kormányzat egyik pavolovi reflexe, hogy ha valahol természetvédelmi terület van, akkor odafideszeskedik és „megfejleszti” azt.

Ezeket általában olyan, egészen mesterien felesleges dolgok miatt csinálják, mint a múzeumi negyed vagy jelen esetben a budapesti olimpia. Teljesen jogos az az általános felvetés, hogy talán a metró közlekedését kellene megrendezni sikeresen a budapesti olimpia előtt. Az pedig, hogy a budapesti olimpia kapcsán miért az a legfontosabb, hogy visszafordíthatatlan természeti károkat is okozzanak, amellett, hogy egy lehetséges sportesemény kapcsán már előre csődbe viszik az országot,egészen érthetetlen.

A második kerületeiknek szerencsére nem kell aggódniuk, mert természeti értékeinket megvédi Láng Zsolt,aki mégiscsak ennek a nyolcvannyolcezer embernek a képviseletére szerződött.

(...)

Mi a legfontosabb tanulság? Sem Láng Zsolt, sem a Budapest 2024, sem a Főváros nem érezte úgy, hogy a környéken élőknek bármilyen szinten beleszólása lenne abba, mi történik a Hármashatár-hegyen. Ha a Fidesz úgy dönt, hogy egy drónfelvétel miatt be kell áldozni az egyik megmaradt budapesti zöldfelületet, akkor annak úgy kell lenni-e.  Az ott élők meg csináljanak, amit akarnak.

Ezt nem hagyhatjuk.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2016. december 12. 09:58
Kedves Gottmayer Lea! Már a neve is megérne egy misét, de hagyjuk :-) A ma ismert főváros amiért látszólag aggódik, nagyjából a millenium környékén épült fel, mocsarak lecsapolásával (igen: békák, fák kirtásával), területrendezéssel, dzsumbuj dózerolással. Ha aggódik a Földért menjen inkább Braszíliába vagy Indonéziába. Itt darabra harcolnak a fákért, ott naponta százhektárokat irtanak. Akkor melyik fontosabb?
tevevanegypupu
2016. december 11. 23:03
Már megint egy zöldagyú kékharisnya..
atila68
2016. december 11. 21:04
Első találatok a google.hu-n link: Gottmayer Lea Sára: Válasz a Transzzsidó kiáltványra kép: https://goo.gl/images/aq2YHZ No comment!
csuka
2016. december 11. 16:27
fideSZDSZ maffia felszopók pórázon: http://alfahir.hu/igy_iranyitja_kommentelo_hadsereget_a_fidesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!