Nem hallottak a francia válogatottból rasszista hangokat a magyar-francia meccsen

2021. június 21. 15:07

A francia labdarúgó-válogatott hétfői sajtótájékoztatóján Lucas Digne arról beszélt: semmilyen rasszista rigmust nem hallott a stadionban.

2021. június 21. 15:07
null

Lucas Digne francia válogatott focista hétfői sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a Magyarország elleni mérkőzésen remek hangulatot varázsoltak a Puskás Arénába a drukkerek.

Hogy hallottunk-e rasszista hangokat? Egyáltalán nem. Paul Pogba és N’Golo Kanté sem panaszkodott rá”

– idézi az Everton balhátvédjét a Nemzeti Sport. 

Mint ismert, az UEFA vasárnap jelentette be, hogy két magyarországi mérkőzést is kivizsgálnak, mert annak a gyanúja merült föl, hogy a közönség diszkriminatív dolgokat skandált, vagy tett a találkozók alatt. A bizottság a portugálok elleni 3-0-s vereségen és a franciák elleni 1-1-s mérkőzésen elhangzottakat vizsgálja.

Nyitókép: Balogh László / POOL / AFP

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2021. június 22. 09:53
..
Szerintem
2021. június 22. 07:07
A sportban a politikának helye nincs. A pedofíliának meg a politikában se. A pedofíliának a büntetőjogban van a helye. Pedofíliának kell hogy számítson gyerekek bármiféle szexuális vonatkozású megrontása. Így a testi kontaktus mellett a szexuális elfajzásra késztetések, ráérzékenyítések is. Meg maradjunk annyiban, hogy a politikának a sportban általában is, egyáltalán nincs helye. A sportnak politika mentesnek kell lennie.
Karbantartó9
2021. június 21. 21:33
Pedig mbappe híresen jól beszél magyarul, nyilván hallotta amit hallott!
Tót Ottó
2021. június 21. 21:24
Az a fotó megvan hogy Nego szereli Mbappét?Tiszta rászizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!