Összehozta a dortmundi támadás a német és a francia drukkereket

2017. április 13. 08:53

Dortmundiak sokasága ajánlotta fel a monacói szurkolóknak, hogy aludjanak náluk a támadás miatt elmaradt BL-meccs után, mindez pedig látványosan összehozta a két csapat szurkolóit.

2017. április 13. 08:53

A Monaco elleni labdarúgó BL-meccsre induló Borussia Dortmund csapatát ért keddi támadás összehozta a francia és a német szurkolókat. A mérkőzést szerdára halasztották, a hazai drukkerek pedig #bedforawayfans hashtag alatt kezdték el egymás után felajánlani dortmundi szabad szobáikat, ágyaikat az ellenfél fanatikusainak. A franciák éltek a lehetőséggel, az összejövetelekről pedig rengeteg kép a Twitteren kötött ki.

Azt hiszem, tegnap este, a Dortmund és a Monaco szurkolók között létrejött szoros kapcsolat élménye volt a legfontosabb, amit megtanultunk itt” – mondta el egy Borussia-drukker vállát átölelve az egyik francia futballrajongó.

Az AS Monaco hivatalos Twitter-oldalán csak egy német mondattal fejezte ki a köszönetét a dortmundiak felé: „Das ist Fussball!”, vagyis „Ez a foci!” – tudósít az Euronews.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2017. április 13. 10:35
Éljen Angela Merkel! ...még vagy 5 percig. Mert neki köszönhetjük az egészet, na meg ezt a muzulmán inváziót!
Kanóc
2017. április 13. 09:02
Majd meghívjuk őket is egy jó kis békemenetre és elmagyarázzuk nekik, hogy Gyuri bácsinak köszönhetik az egészet, aki most éppen nálunk akar egy újabb forradalmat kirobbantani a csőcselék uszításával. :D Ki kell takarítani az öreg spekulánst a kontinensről, mert csak szenvedést és halált hoz mindenhol ahová beteszi a lábát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!