Robbantás volt Dortmundban a BL-meccs előtt

2017. április 11. 20:54

Három robbanószerkezet robbant fel a Borussia Dortmund futballcsapatának buszánál, egy ember megsérült. Kedd este az AS Monaco ellen játszottak volna BL-meccset, de a mérkőzés elmarad. Az, hogy ki és miért robbantott, még nem ismert.

2017. április 11. 20:54

Robbanás volt kedden este Dortmundban: három robbanószerkezet lépett működésbe a Borussia Dortmund csapatszállító buszánál, amikor a szállodából a stadionba indultak. Egy ember megsérült, kórházba került.

A német futballklub az AS Monaco csapatát fogadta volna a Bajnokok Ligájában este, de a meccset a történtek miatt elhalasztották: egy nappal később, szerda este tartanák meg a mérkőzést.

Arról, hogy ki és milyen célból robbantott, még nincsenek információk.

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
edvind johnsson
2017. április 12. 11:59
A beilleszkedni képtelen, Németországból fél éve kiutasított migráncsok robbantottak. Remélem Németország ebből tanult, és nem küldi haza az illegális migráncsokat, különben robbantgatni fognak. Sajnos a szellem kiszabadult a palackból.
gabor7th
2017. április 12. 09:05
Heti terrortámadás megvolt. Semmi különös.
smarton
2017. április 12. 07:22
Hahaha Most hallom a hírekben, hogy a rendőrség szerint nem biztos, hogy terrorcselekmény... Hát persze, egy féltékeny srác, akinek a csaját egy focista megkefélte...
választópolgár
2017. április 12. 00:22
a maradék németnek fel kell készülnie a fehérkerítéses idilli életmód helyett egy mad max típúsú társadalomban való túlélésre, amelynek lényege: ki ér ma haza élve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!