Lionel Messi elhagyja a Barcát

2021. augusztus 05. 20:25

A hatszoros aranylabdás argentin Lionel Messi nem marad az FC Barcelona labdarúgója – számolt be róla a katalán klub honlapja csütörtökön.

2021. augusztus 05. 20:25
null

A támadó 2000 óta játszott a barcelonai együttesben, 2004 óta volt a felnőtt keret tagja, de június végén lejárt a szerződése. A közlemény szerint a klubnak és a játékosnak is egyértelmű szándéka volt a közös folytatás, meg is egyeztek, hogy csütörtökön (ma) aláírják az új szerződést, ám ez „pénzügyi és strukturális akadályok”, vagyis a spanyol labdarúgóliga szabályzata miatt végül nem történhetett meg.    

Mindkét fél mélységesen sajnálja a történteket, az FC Barcelona pedig teljes szívvel háláját fejezi ki Messinek, aki hozzájárult a csapat felemelkedéséhez – zárul a bejelentés.    

A 34 éves csatár 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a katalánok színeiben. A Bajnokok Ligáját négyszer, a klubvilágbajnokságot és az európai Szuperkupát három-három alkalommal, a bajnokságot tízszer, a Király Kupát és a spanyol Szuperkupát egyaránt hétszer nyerte meg.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Andre Coelho

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bambuci
2021. augusztus 07. 20:05
Átvertek a Barcat
brekker
2021. augusztus 07. 01:12
A törpe törpézik. Ronaldo legalább be akarta bizonyítani, hogy más csapattal is tud BL-t nyerni.
jetinyugger
2021. augusztus 05. 22:55
Pofám leszakad. Keresett 1 milliárd EUR-t jelentős részben a spanyol adófizetők pénzéből (hasonlóan itthonihoz, habár ott nagyobb a piaci arány), majd a vén pénzéhes arc ilyen öregen lelép, pedig klublegenda is lehetett volna. Mennyi pénz kell még neki ? Nem egészen értem, hogy ki fog érte még sok pénzt fizetni, mert már rohamosan öregszik és egyre nehezebben bírja.
sufnik
2021. augusztus 05. 20:44
A pénz beszél, a kutya ugat! Messinél pláne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!