Harry Kane a rasszista drukkereknek: Nem kelletek

2021. július 13. 11:32

Közösségi oldalán reagált a drukkerek rasszizmusára az angol válogatott csapatkapitánya.

2021. július 13. 11:32
null

Mint arról mi is beszámoltunk, büntetőpárbaj után Olaszország nyerte az Eb-t vasárnap este. Anglia három tizenegyest is rontott: Marcus Rashford kapufát lőtt, Jadon Sancho és Bukayo Saka lövését pedig védte az olasz kapus. A hibázó játékosok mindegyike színes bőrű volt, így az elvesztett döntő miatti kesergésbe hamar rasszista kommentek keveredtek.

Az incidenssel kapcsolatban megszólalt Harry Kane is, aki Twitter-oldalán üzent a drukkereknek. 

„Három srác, akik egész nyáron elképesztő munkát végeztek, voltak annyira bátrak, hogy vállalták a tizenegyest, amikor igazán nagy volt a tét.

Támogatást érdemelnek, nem hitvány, rasszista mocskolódást, amit azóta kapnak.

Ha te is a közösségi médiában támadod valamelyiküket, akkor nem is vagy angol szurkoló és nincs szükségünk rád” – üzente Kane.

 

Nyitókép: Laurence Griffiths / POOL / AFP

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. július 21. 12:07
igy kell ezt csinalni, korrektul, gerincesen. Nem ugy, ahogy szijjarto, szebeni, meg a kesma kurvai, vinnyogva, vilagosszeeskuvesrol rinyalva, nem vallalva felelosseget semmiert.
AKissLaci
2021. július 21. 02:21
A Breitbarton pont ez megy: ezek a jóemberek évi 12 millió fontot (5 milliárd forintot) keresnek, és egyetlen dolguk van, hogy ha arra kerül a sor, akkor lőjenek be egy kurva büntetőt. A másik fele: az angol kapitány, Southgate, nagy "woke" libsi. Kiválasztott három niggert a 11-esekehez, az egyik 19 éves. Ha nyernek az egész buzibrigád tapsikolhatott volna, hogy a "sokszínű" Angliának a bevándorló niggerek nyerték meg az első nemzetközi trófeát 1966 óta. Csakhogy nem nyerték meg. Mind a három nigger kihagyta. Mind. Az ún "rasszista támadások" meg arról szólnak, hogy mi a faszért kellett ezt a három majmot választani? Persze, mert így PC, így sokszínű. Csak a futballt gólra játsszák.
u.cserkész
2021. július 21. 02:21
" nem mi pakoltunk fel csaknem nyolcszázezer magyar embert a vagonokba, " Büntetni kellene azt, aki komolytalanul szövegel a holokausztról.
Libakergető
2021. július 21. 02:19
Na előbújt a MCdonalds bohóca is egy kis büffögésre! https://www.youtube.com/watch?v=29MZ647i-5s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!