Demeter Irén: Látszik, ha ott van egy kisgyerekben a bajnok-gén, Bálintban ott volt

2021. november 13. 09:58

Edző és tanítvány. Anya és fia. Tud-e egy szülő objektív maradni, ha gyermeke tehetségét kell megítélnie? Hazaviszi-e az edzés feszültségeit? Lehet-e egyáltalán kiegyensúlyozott légkörben olimpiai bajnokot neveleni? Kopasz Bálint és édesanyja-edzője, Demeter Irén története egészen más perspektívába helyezi ezt a bonyolult érzelmi köteléket.

2021. november 13. 09:58
null
Csisztu Zsuzsa

Kopasz Bálint és Demeter Irén története, anya-fia és edző-tanítvány sors

Ez a kérdés aktuálisabb ma, mint valaha, hiszen a jelenleg is nagy port kavaró edző-tanítvány konfliktusok épp az eredménykényszer okozta belső feszültségekre mutatnak rá. Hallhatjuk ma több élsportoló nyilatkozataiból, hogy milyen pszichés nyomást, olykor fizikai dresszúrát kellett elviselniük a végső cél, a fénysen csillogó érmek megszerzése érdekében.

Íme Kopasz Bálint és édesanyja–edzője, Kopaszné Demeter Irén története, amely egészen más megvilágításba helyezi az edző-tanítvány kapcsolatot, még akkor is, ha ennél bonyolultabb érzelmi kötelék aligha létezik.

A Csisztu Sport Cast mostani epizódjában jönnek a részletek:

A nyitóképen: Kopasz Bálihnt és Demeter Irén. Fotó: Lékó Tamás/ Csisztu Sport Cast

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csisztuzsuzsa
2022. március 01. 00:40
Szánalmas komment...:-)
csisztuzsuzsa
2022. március 01. 00:40
Kopasz Bálint és Demeter Irén a te ostoba kommentjeidnél érdemel sokkal többet, trollkodjál máshol! Ezzel a két világklasszis riportalanyt minősítetted, hiszen főleg ők beszéltek.
BossN
2021. november 22. 15:38
Csisztu ezt is elbaltázta. Gagyi.
BossN
2021. november 22. 15:38
Nem az. A riport szánalmas. Kopasz Bálint többet érdemel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!