Ganxsta nem bírt az örömével: „Maradona a foci isten, Messi a földi helytartója!” – itt a legújabb Jobbfelső: pipa

2022. december 20. 14:31

Ganxsta Zolee szerint abban nincs változás, hogy Maradona az örökös foci isten, de Messi lett a vébé címmel a földi helytartója, vagyis a király. Hevesi képtelen volt a horvátoknak szurkolni, Harsányi nagyot bukott egy megadott büntetőn. A Jobbfelső:pipa vébét lezáró epizódjában szétszedjük franciákat, megmosolyogjuk a németeket és halálba dicsérjük a marokkóiakat. Videónk

2022. december 20. 14:31
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Ganxsta: „Maradona a foci isten, Messi a földi helytartója!" – a rapper nem bírt az örömével – videónk

„Gyerekek én megmondtam, hogy Argentína nyer! De azt nem gondoltam az elején, hogy Scaloni egy ilyen bika jó edző.

Én először mondtam, hogy miért nem játszatja Dybalát? Miért nem cseréli be a kis Correámat? Aztán ahogy néztem a meccseket, már azt mondtam, hogy gyerekek, Scaloni annyira tudja, hogy mit csinál! És végig igaza lett!” – lelkendezett a rapper Argentína káprázatos győzelme után. 

A franciák vereségéről is határozott véleménye volt a csapatnak, Hevesi Tamás például így látta:

„Én Benzemát legalább a padra leültettem volna a döntőben. Ennyi tisztelet járt volna neki. Ráadásul ennek van egy pszichés oldala is: egy üzenet lehetett volna az argentinok felé,

hogy ott van Benzema, vajon becseréli-e Deschamps.”

Harsányi Levente korábban nehezményezte, hogy egyes játékosok túlontúl pénzéhesek, ezért örömmel nyugtázta a marokkói Zijes akcióját, aki

a teljes világbajnoki honoráriumát stábtagoknak, illetve nélkülöző családoknak ajánlotta fel.

Hogy mit mondanak a magyar válogatott játékosok jótékonykodásairól, és hogyan csipkedik a német vagy éppen a bronzérmes horvát válogatottat, kiderül a videóból ez is.

Nyitókép: Mandiner Grafika

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2022. december 22. 11:32
Ganxta történetesen hithű Argentina szurkoló, nemcsak a mostani vb-n lett az. Több éve láttam egy rögbi-vb-n a Caledoniansben argentín mezben Los Pumasnak szurkolni az angolok ellen, ahová a haverommal mi is lementünk megnézni a meccset. Az angolok nyertek, Ganxta meg méltatlankodott, hogy angolok durvák voltak. Mondtam neki, hogy a rögbi nem kisasszonysport.
szodabár
2022. december 22. 11:31
Milyen szert tolsz, gyilkos? Hatásos! Amúgy meg proli a kurva anyád, az! Miért vered magad egy konzervatív oldalon? Kitiltott a libsi diktatúra?
brekker
2022. december 22. 11:31
A hülye focidrukkereknek bejön az argentin stílus. :) Akinek nem tetszik, nézzen műkorcsolyát.
dezodor
2022. december 22. 11:30
Őszintén szólva nem értem a az ilyen-olyan nemzetekkel azonosulni próbálókat, miközben én például magyarnak születtem és lexarom az argentinokat is. Ok, jól játszanak Messi meg DiMaria, de pl én Maradonát a tehetsége és az eredményei ellenére nem tartom Istennek. A kezezős gólja után főleg nem. Sem az argentinok sem a horvátok szemében nem vagyunk senkik, szimpatikusak, csak mert azonosulni akar valaki a győztessel ....., mivel a magyarok erre jelenleg nem képesek. Ez egyfajta pszichózis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!