Beintett a közönségnek Medvegyev (VIDEÓ)

2023. november 02. 12:07

Nem viselte jól a vereséget az orosz teniszező.

2023. november 02. 12:07

Danyil Medvegyev a párizsi mestertornán lépett pályára, a legjobb 32 között viszont kikapott 6:3, 6:7, 7:6-ra a bolgár Grigor Dimitrovtól. A grand slam győztes orosz teniszező azonban nem viselte jól a vereséget.

A második szettben időhúzásért kapott figyelmeztetés után egy ideig nem volt hajlandó folytatni a meccset. A néző közönség közül többen füttykoncertbe kezdtek, valamint gúnyolódtak a sportolón. Erre Medvegyev dühében széttörte az ütőjét. A játék végeztét követően pedig

bemutatott a közönségnek, amikor az öltözőbe ment. 

Medvegyev később a sajtótájékoztatón tagadta, hogy szándékosan mutatott volna be a közönségnek, azzal magyarázta a történteket, hogy ő „csak a körmeit nézte”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2023. november 02. 13:08
Meg is atomozhatta volna őket.
Tommaso
2023. november 02. 12:50
Medvegyev tagadta, hogy szándékosan mutatott volna be a közönségnek, azzal magyarázta a történteket, hogy ő „csak a körmeit nézte”. Orbán sem ismerte be, hogy tövig benyalt VV Putyinnak. Szaros nyelvét azzal magyarázta, hogy csak Putyin aranyerét nézte meg.
blackorion93
2023. november 02. 12:49
Orosz jellem egy emberben.
Falióra tábornok
2023. november 02. 12:47
egy újszülöttnek minden vicc új, de aki nem tegnap látott először teniszt, az tudja, hogy medve bár ritkán jön idegbe, bármikor szívesen konfrontálódik a nézőkkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!