Ez ám a kiárusítás a Fradinál – nagy nevek kerültek átadólistára!

2024. január 10. 17:13

Több szempontot kellett mérlegelniük a döntéshozóknak, tekintve, hogy a Ferencváros több fronton, még a Konferencialigában is versenyben van.

2024. január 10. 17:13
NGUEN, Tokmac

A magyar bajnoki címvédő labdarúgócsapat javában készül a tavaszi vagy inkább késő téli folytatásra. A rekordbajnok, ötödik éve európai sorozatban is főtáblás FTC bejelentette, megválik három meghatározó játékosától. Minderről Hajnal Tamás sportigazgató beszélt a klub hivatalos oldalának adott interjújában. Nem akármilyen nevek kerültek átadólistára!

Szemet szúrtak olyan dolgok is, amelyeken szeretnénk változtatni, ez személyekre bontva azt jelenti, hogy 

a szakmai stáb a jövőben nem számít Tokmac Nguen, Anderson Esiti és Owusu Kwabena játékára.

 Ők már nem is utaztak el az edzőtáborba, a távozásukról zajlanak egyeztetések” – fogalmazott Hajnal a FradiMédiának.

A Fradi-drukkerek talán leginkább Tokmac kapcsán kaphatják fel a fejüket. A kenyai-norvég támadó 5 éve érkezett a zöld-fehérekhez, nagy szerepe volt abban, hogy a csapat bejutott a Bajnokok-Ligájába. A Ferencváros színeiben 193 mérkőzésen 47 gólt „termelt” és 33 gólpasszt osztott ki. Az is tény, hogy az utóbbi időszakban sérülések hátráltatták és visszaesett a teljesítménye: ősszel már csak 12 mérkőzésen egyetlen találatot szerzett, mindössze 373 percet töltött a pályán.

A 29 éves, nigériai védekező középpályás, Esiti két éve igazolt Görögországból Magyarországra, kereken 60 mérkőzésen szerepelt, 3 gólt ért el. Az ősszel a nemzetközi porondon is betaláló Owusunak egy esztendő jutott. A ghánai támadó, szélső 29 fellépésén 6-szor örvendeztette meg a ferencvárosi publikumot.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolgar-tehen
2024. január 11. 15:36
A Fradi olyan mint egy átjáróház, jönnek -mennek az edzők meg a játékosok is. Szedett - vedett csürhe, lassan semmi közük Magyarországhoz. Vicces amikor a Fradi közönsége magyarul biztatja a játékosokat, amiben gyakran csak 1- 2 magyarul tudó akad!
irondome
2024. január 10. 23:57
Tokiért nagy kár! Nagyon kreatív támadó volt. Kívülről ugyanolyan érthetetlen ami most vele történik, mint korábban Boli eladása. Minden estre nagy köszönet neki az itt töltött évekért és kiváló játékért és további sok sikert. Remélem nem kerül sor rá, hogy egy majdani ellenfelünk éppen az ő góljával jusson tovább a Fradin.
Káj-Ármin
2024. január 10. 22:10 Szerkesztve
A Tök Mag, a Szo Tyi, a Tutti Frutti meg a Napoli...
Hasadt Tölgy
2024. január 10. 20:55
Tökmag volt az utolsó öt év legjobb játékosa. Az, hogy Hajnal Tamás "látott bizonyos dolgokat", vélhetően azt jelenti, már nem volt elég motivált, késett, zsírosodott, effélék. De ez nem Tökmag hibája kizárólag, hanem az övék is, akik nem tudták motiválni. A legjobb edzőt, Rebrovot sem tudták megfogni, föléjük nőtt. Tökmagról így nyilatkozni egy Hajnal Tamásnak... azért az vicces. Én szurkolok nekik, de azért lehetnének korrektek. Owusu meg Esiti nem feltétlenül volt alapember, de Tökmag igen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!