Már a speciális kézfogást is ismeri Dibuszék új csapattársa! (VIDEÓ)

2024. január 05. 11:28

Csütörtökön vált hivatalossá, hogy a magyar bajnokhoz a francia Metztől érkezik az elefántcsontparti válogatott középpályás.

2024. január 05. 11:28
null
Vámos Tamás

A Ligue1-ből érkező Habib Maiga 18 évesen került hazájából (az SC Gagnoa csapatából) első francia csapatához, a St. Étienne-hez, amely rövid időn belül kölcsönadta, az orosz Arszenal Tulánál fél évig játszott. Ezt követően került Maiga az FC Metzhez, előbb kölcsönbe, majd végleg; a válogatott futballista a francia másodosztályban 47, míg az első ligában 99 mérkőzésen lépett pályára.

Maiga azt is elárulta: mielőtt aláírta volna a szerződését, kikérte edzője, Bölöni László véleményét is.

Mint az alábbi videóból is kiderül, Maiga számára a beilleszkedéssel nem volt gond, már az új Fradi-kézfogást is ismeri!

Nyitókép Habib Maiga a családjával érkezett Magyarországra Fotó: fradi.hu

@fradimedia A francia élvonalból jött az első téli igazolásunk. Üdv nálunk, Habib! Kisfiad máris elvarázsolt minket.💚🤩 #ftc #fradi #wearefradi #football #cute #tiktok #foryoupage ♬ French scented fashionable accordion waltz(874070) - Single Origin Music

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2024. január 05. 17:21
Habib Maiga, nem fogsz kilógni a többi közül.
szedap-2
2024. január 05. 15:44
Aztán itt meg is áll a tudomány. Persze, ha kapusnak jött, akkor értem.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. január 05. 15:00
Végre! Egy új nigger!
Genusnextgen
2024. január 05. 12:43
Egyszerre dobban a vérmagyarok szíve. Elefántcsontpart az új Lengyelország Buksikáim:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!