Tényként közli a francia sajtó: eligazol Párizsból Kylian Mbappé!

2024. január 08. 17:02

Lezárulhat egy régóta húzódó szappanopera.

2024. január 08. 17:02
Paris Saint-Germain's French forward #07 Kylian Mbappe gestures during a training session in Poissy, west of Paris, on January 2, 2024, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Toulouse.

Ahogy közeledünk a szezon végéhez, ismét fokozódik a feszültség a Kylian Mbappé és a PSG között. Mint ismert, a fővárosi klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi már tavaly kijelentette, hogy amíg ő vezeti a klubot, a 25 éves sztár nem lép többet pályára a csapat mezében, később azonban meggondolta magát.

Most, az év első napjaiban pedig robbant is a bomba: a legfrissebb francia sajtóinformációk szerint a világbajnok támadó megállapodott a Real Madriddal, így nem sokáig kell már „elviselnie” a klubelnöknek a királyikkal évek óta kacérkodó Mbappét!

A nagyon régóta húzódó szappanopera tehát véget érhet. Az utóbbi években már nem volt olyan átigazolási időszak, amikor ne került volna szóba a csatár és a spanyol óriásklub „frigye”. A Real Madridtól 2019-ben is érkezett visszautasíthatatlannak hitt ajánlat, az állandó pletykák mellett azonban egy két évvel ezelőtt eset jelentette a csúcspontot, amikor az utolsó pillanatban Mbappé végül mégis a hosszabbítás (és az eurókötegek) mellett döntött. A problémát elnapolták, de csak egy évre, így most egész Európa hetek óta ismét azon töri a fejét, mi lesz a sorsa a 25 éves francia csatárnak.

„Nagyon motivált vagyok erre az évre, ez nagyon fontos. Vannak címek, amelyeket meg kell nyernünk, és a Szuperkupával ezek közül egyet el is hódítottunk. A nyáron az elnökünkkel kötött megállapodással sikerült minden érdeket megvédenünk, és megőriztük a klub nyugalmát. Továbbra is ez a legfontosabb.

Ha megszületik a döntés a karrierem folytatását illetően, bejelentem!

– erősítette meg Kylian Mbappé a Foot Mercato oldalon megjelent cikkben.

Mint ismert, édesanyja kötődése miatt még az a verzió is tartotta magát, hogy a csatár Szoboszlai Dominik csapattársa lesz Liverpoolban, de a francia sajtó információi szerint a csatár menedzsmentje néhány napja a Real Madriddal állapodott meg. A francia válogatott játékos az évekig tartó flörtölés után igent mondott a spanyol ​​klubnak. A hírek szerint ráadásul úgy adta be a derekát, hogy még a korábban kínáltnál alacsonyabb fizetést is elfogadta.

Fotó: Franck Fife/AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2024. január 08. 18:36
Ez a kép.... Integrálás, deriválás megy?
HunCsz
2024. január 08. 18:15
Szerencsétlen felhájpolt majom. Elég ránézni a képére. no comment. Mondjuk makaroni majd nem leszopta az öltözöben a foci vb-n
counter-revolution
2024. január 08. 17:14
Ennek a majomnak van/volt pöcsös "nője".
szintetikus
2024. január 08. 17:12
Hova megy? Alabamába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!