Magyar embernek magyar focit!

2016. március 22. 10:38

Ha azt látja, hogy Orbán Viktor utasítására minden állami rádió- és tévécsatorna a kormány szája íze szerint mondhatja ugyanazt a hírt, akkor miért ne rendelhetné el a miniszterelnök, hogy a lassan fél tucat sportcsatorna csak a magyar mérkőzésekről tudósítson?

2016. március 22. 10:38
Somfai Péter
Népszava

„Csank korunk embere, ért a szóból. Ha azt látja, hogy Orbán Viktor utasítására minden állami rádió- és tévécsatorna a kormány szája íze szerint mondhatja ugyanazt a hírt, akkor miért ne rendelhetné el a miniszterelnök, hogy a lassan fél tucat sportcsatorna csak a magyar mérkőzésekről tudósítson? Lehetne külön csatornája az első-, a másod-, és a harmadosztályú bajnokságnak. Szabad ország lévén minden drukker azt nézhetné, amihez kedve van. Nem kellene súlyos milliárdokért amúgy is majd üresen kongó stadionokat építeni – de ez egy másik történet.

Ezen a nyomon tovább is lehetne menni. A tévék híradóiból száműzni lehetne a külföldi híreket, éppen elég jó hír van idehaza is. Meg kellene gondolni, hogy mi legyen az internet sorsa. Az a túl sok hír, ami onnan érkezik, csak megzavarhatja a magyar emberek fejét. Ha nem tudnának arról, hogy Európát a menekültek sorsa izgatja, nem kellene népszavazósdira költeni, a kerítésről meg azt mondhatnák, hogy a szerb őzek ellen épült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!