Magyarország nem egyenlő a kormányával

2021. június 23. 16:51

A magyar kormányt megillető széleskörű megvetésnek nem lehet Magyarország a kárvallottja.

2021. június 23. 16:51
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Az Európában, benne Németországban, Bajorországban és München városában is jogos megrökönyödést és felháborodást kiváltó gyűlöletkeltő, megosztó, ostoba és aljas homofób törvény kapcsán egyszer és mindenkorra tudatnunk kell mindenkivel szerte a világban: Magyarország nem egyenlő a kormányával.

Senki, de senki nem ítéli el Magyarországot és a magyarokat, de lassan az egész civilizált világ megveti Orbán Viktor kormányát. Ennek a megvetésnek az egykori Orbán-szövetséges keresztényszociális bajor vezetés éppúgy hangot ad, mint München városának szociáldemokrata polgármestere. Ők is tudják, tudniuk kell: az ország és kormánya nem ugyanaz, és egyre kevesebb közük van egymáshoz.

A szégyen a kormányé, és nem az országé. A magyar kormányt megillető széleskörű megvetésnek nem lehet az a Magyarország a kárvallottja, amely békés hétköznapokra, összetartó társadalomra, több emberségre, közös sikerekre vágyik. És büszke a nemzeti válogatottjára.

Most van helye, nem máskor, mert ez nem lehet megosztó politikai szlogen, csakis szívből jövő közös buzdítás:

Hajrá, Magyarország; hajrá, magyarok! Hajrá, magyar válogatott!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 24. 10:32
szűk agy + cinizmus
kaffogó hebrencs
2021. június 24. 09:31
A buzik nem egyenlőek Európával.
SpussOO
2021. június 24. 09:09
Magyarország szégyene- KARÁCSONY GERGELY s hozzá jönnek azok akik nem tudnak olvasni.
kitiltott
2021. június 24. 08:18
Meddig hergelheti még az övéit.. És meddig hergelhet még Minket? Mikor fog elszakadni a cérna.. És mikor fog elcsattanni és kinek az első pofon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!