Egy pólón az egész elmebeteg világ!

2023. január 05. 06:32

Egyszerűen tökéletes!

2023. január 05. 06:32
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

A póló felirata: »én éppen nem vagyok beoltva, de beoltott identitásom van«.

Egyszerűen tökéletes! Egy pólón az egész elmebeteg világ!

 

Jak, Jakabb, legjakababb

„Nem értem, mit hepciáskodtok? Világmegváltás közben ki ér rá helyesírással pepecselni?" Jakab Péter készített egy Facebook-posztot arról, hogy drágulni fog a benzin szerdától. A posztjában sorosozott, ispánozott, vármegyézett egy kört, valamint jövedéki adózott és az új pártját is reklámozta, de nem ez a lényeg.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Seniormerga
2023. január 06. 00:06
Figyu má Béla!!!!! A "humor" , mint olyan honnan jutott most eszedbe????? Mert hogy közöd nincs hozzá, az tuti! (Egyébként elárulok egy nagy titkot, de maradjon kettőnk között: olyan, hogy "női humor", olyan nincs! Csak "humor" van, de te ezzel ne foglalkozz, távol esik tőled. Nemhogy a művelése, de a megértése is.) Olyan létezik például, hogy : női WC, női napozó, női öltöző, női ruházat....stb......a humor nem ilyen...... Most is tanultál (talán) valamit. Olvass Karinthy műveket, hallgass sok Hofit, Fábryt, esetleg igényesebb stand-up produkciókat. A Hócipő, illetve a Sas-kabaré fogyasztása viszont határozottan kontraindikált esetedben. Szövődményekhez vezethet.
alkaloidablog
2023. január 05. 19:58
Azt azért észrevehette volna a Bayer, hogy ez egy profi vicc és aki tervezte a pólót az a mi csapatunkban játszik.
Borblya
2023. január 05. 18:56
Ezt lementettem! Ez bombajó! :DDDD
Sclerotic
2023. január 05. 18:45
Ennyi lelkileg nyomorult! Valóban nem értem! Vajon miféle ember lennék, ha a 444-re járnék "kommentelni" csupán azért, hogy provokáljak?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!