Újabb Forma-1-es pilóta lett koronavírusos

2021. január 14. 16:16

Charles Leclerc-nek, a Forma-1-es Ferrari csapat monacói pilótájának pozitív lett a tesztje.

2021. január 14. 16:16
null

A 23 éves versenyző az eredmény ismeretében önkéntes elszigeteltségben, monacói otthonában tartózkodik. Az olasz istálló közlése szerint Leclerc-nek enyhe tünetei vannak, és tesztjéről azonnal tájékoztatta a csapat illetékeseit, illetve azokat, akikkel az utóbbi időben közvetlen kapcsolatba került.

A Forma-1-ben korábban négy pilóta fertőződött meg. Előbb a mexikói Sergio Perez és a kanadai Lance Stroll (akkor mindkettő Racing Point), majd a hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) esett át a betegségen, bő egy hete pedig az ugyancsak brit Lando Norris (McLaren) tesztje hozott pozitív eredményt.

(MTI)

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Salih Zeki Fazlioglu / Anadolu Agency / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. január 21. 21:32
Majd azután, miután az amerikai versenyzőket megtanítja vezetni.
CyberG
2021. január 14. 18:25
Ha már Formula 1: Hamilton azért nem írta még alá szerződés hosszabbítást, mert olyan dolgokat követel a mercitől, amiket hogyha a Mercedes teljesít, akkor az egy Gillette effektussal érne fel. Lajos az évi 40 millió mellé, azt követeli, hogy a csapat SŐT NEM CSAK A FORMULA 1-es CSAPAT HANEM A KOMPLETT DAIMLER AG JELENTŐS TÁRSADALMI ELKÖTELEZETTSÉGEKKEL VEGYE KI A RÉSZÉT A RASSZIZMUS ÉS A DISZKRIMINÁCIÓ ELLENI HARCBAN... "fordert zudem weiterhin ein verstaerktes gesellschaftliches Engagement des Teams und des gesamten DaimlerKonzern im Kampf gegen Diskriminierung und Rassismus ein." Ugyebár Mercedes fő vásárló rétege nem éppen a szociológus diplomával rendelkező antifák, és a még sok esetben érettségivel sem rendelkező BLM aktivisták , anarchisták stb. köreiből kerülnek ki... Hanem pontosan a tehetősebb rétegekből, a felső középosztálytól egészen a milliárdos üzletemberig. Pont ezek azok a rétegek, amelyek kifejezetten nem szeretik, ha éjjel nappal nácizák őket... https://www.sport.de/news/ne4309939/noch-immer-keine-einigung-mit-mercedes-das-bedeutet-eine-formel-1-ohne-lewis-hamilton/
Falfirka
2021. január 14. 16:51
ki nem szarja le. mandi! ez most komoly hír?
westend
2021. január 14. 16:28
most a szünetben gyorsan átesnek rajta, aztán indulhat a szezon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!