Belga Nagydíj: a két Ferrari rajtol az első sorból

2019. augusztus 31. 17:11

Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője nyerte a Forma-1-es Belga Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az első helyről.

2019. augusztus 31. 17:11

Leclerc pályafutása, egyben idei harmadik edzéselsőségét érte el Spa-Francorchamps-ban.

Mellőle csapattársa, a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel indulhat. A pénteki első és második, illetve a szombati harmadik szabadedzésen is ők ketten álltak az első és a második helyen, a Ferrarik tehát továbbra is kézben tartják a Belga Nagydíjat.

A harmadik helyen az ötszörös világbajnok, címvédő és az összetettben jelenleg is az élen álló brit Lewis Hamilton végzett, a negyedik pedig a csapattársa, a finn Valtteri Bottas lett.

A 44 körös Belga Nagydíj vasárnap 15.10-kor kezdődik.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
westend
2019. augusztus 31. 20:34
† Anthoine Hubert (1997 - 2019) F2 Isten vele.
koronaszepe
2019. augusztus 31. 19:53
Gratulálunk a Ferrarinak, rossz volt nézni, ahogy az utóbbi időben csetlettek-botlottak. A Mercedesnél valami nem gömbölyű, de a versenytempó, a stratégia és az egy körön mért gyorsaság külön dolog, szóval nem reménytelen a helyzet. Ráadásul Hamilton iszonyatosan motivált az ilyen helyzetekben, szóval Mercedes győzelemre számítok. Hajrá Hamilton!
3M..
2019. augusztus 31. 17:14
Gratulálunk a két fehér versenyzőnek. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!