Mi fizet jobban: az élsport vagy a celeb életmód? - kemény kérdések Tóth Dávidhoz

2022. január 08. 09:55

Miért van az, hogy egy olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakos akkor születik meg a tévénézők tudatában, amikor kereskedelmi tévéműsorok celeb-szerepeit vállalja el? Jól van-e ez, hogy többet hoz a konyhára, ha kezdő tánclépésekkel próbálkozik, homokban, sárban vetélkedik, mint amikor a kajakban ülve győzi le a világot? Értékteremtés kontra pénzkereset, alfahímeskedés kontra az igazi keresése. A Csisztu Sport Castban Tóth Dávidot szedem ízekre.

2022. január 08. 09:55
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Szakdolgozata a kajakozás specifikus témáját dolgozta fel, ő vezeti a Wichmann Tamás regionális akadémiát és a jövőjét, bár a tévézéssel nem szakít egyelőre, mégis a kajak-kenuban képzeli el. Kritikák és cinkelés, szembesítés korábbi nyilatkozatokkal, higgyétek el, nem kíméltem a Nagy Őt, nézzétek meg, vajon állta-e a sarat a Csisztu Sport Castban.

 

Nyitókép: Tóth Dávid - Csisztu Sport Cast - fotó: Lékó Tamás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 04. 23:40
Bolondistók. Meghalszt a frusztrációtól. Szeretnél te annyi pénzt kapni ,amennyi adót fizetek 500 000 000 után.
csisztuzsuzsa
2022. március 11. 11:53
Nagyon köszönöm az észrevételeket, igyekszünk minél izgalmasabb és témákat keresni és mélyre menni a felszínkapargatás helyett. Köszönöm, ha beköveti a CSC-t a további tartalmakért.
anegy_
2022. január 12. 23:53
Szórakoztató, jó kis beszélgetés volt ez is.
Plebeius magnus
2022. január 11. 22:24
Szerintem teljesen rendben van, ha a celebsége miatt kezdenek el kajakozni. Jó látni a Dunán, Kisdunán a nyári vizi életet. És még mennyit fejlődhetne! CsSC: jók a témák, tetszik. Most találkoztam vele először. Ebben kicsit jobban kíváncsi lettem volna Dávid versenyzős storiaira, mint a NagyŐ kulisszatitkaira. De még biztos lesz rá alkalom. Hajrá Mandiner Sport!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!