A távozó vízilabdaelnök, Vári Attila cáfol: nem azért távozik, mert be kell zárni néhány uszodát – exkluzív videónk

2022. október 18. 11:31

Szinte az egész sportszakmát meglepte Vári Attila döntése, aki a múlt pénteken jelentette be, hogy távozik a roppant eredményes sikersportágunk csúcsáról, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztjáról. A Mandiner Sportnak adott exkluzív videó-interjúban többek között kitér arra, hogy nem a várható uszodabezárások kellemetlenségei elől „menekül”, mint azt sokan rebesgetik.

2022. október 18. 11:31
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Nem az uszodák várható bezárása miatt távozik Vári

Szinte az egész sportszakmát meglepte Vári Attila döntése, aki a múlt pénteken jelentette be, hogy távozik roppant eredményes sikersportágunk csúcsáról, és lemond a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztjáról. A Mandiner Sportnak adott exkluzív video-interjúban kitér arra, hogy nem a várható uszodabezárások kellemetlenségei elől „menekül”, mint azt sokan rebesgetik.

Beszél a Märcz Tamás – Varga Zsolt kapitánycsere hátteréről, várható utódjáról, az elképesztő sikereket hozó TAO-generáció eredményességéről és Benedek Tibor szakmai örökségéről is.

Nyíltan válaszol arra hogyan adja át a kasszát egy rekordsebességgel megrendezett világbajnokság után és azt is megvilágítja, miért van szükség egy olyan módszertani központra egy ilyen sikeres sportágban, mint amelyik létrehozására a jövőben koncentrálni kíván.

A videó-interjút itt tekinthetik meg: 

 

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt és Tóth Fruzsina/ Mandiner grafika

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!