Klopp felidézte, milyen félelme volt Szoboszlainak a derbi előtt

2023. október 22. 09:03

A német szakvezető megnyugtatta a magyar válogatott klasszisát, aki csapat egyik legjobbja volt az Everton ellen.

2023. október 22. 09:03
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik

Amint arról beszámoltunk, a Liverpool a remeklő Szoboszlai Dominikkal a soraiban 2-0-ra verte a városi rivális Evertont az angol Premier League kilencedik fordulójában.

Ezt is ajánljuk a témában

A válogatottból visszatérő magyar középpályás elképesztő statisztikát produkált a szombati meccsen: 93 százalékos pontossággal passzolt, hosszú labdái háromnegyede célba talált, négy helyzetet alakított ki társai számára, emellett párharcai felét megnyerte.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek ellenére a derbi előtt volt benne egy kis drukk amint az edzőjének, Jürgen Kloppnak a meccs utáni nyilatkozatából kiderül.

Amikor a bemelegítés előtt a befejező gyakorlatnál tartottunk, Dom azt mondta nekem, hogy igazából még soha nem játszott derbin” – idézte fel a német szakember.

Azt kérdeztem, hogy »hogy érted?«. Azt mondta nekem, hogy a »Salzburgnak nincs derbije, Lipcsének nincs derbije, Magyarországnak talán van derbije, de azok az ellen országok, amelyek ellen derbi lenne, amióta én játszom, soha nem játszottunk” – mesélt Klopp Szoboszlai szavairól. (Egyébként Szoboszlai pont egy szlovákok elleni idegenbeli meccsen mutatkozott be a válogatottban, de a derbi alatt feltehetőleg a románok elleni meccset értette – a szerk.)

Oké, jó, nem probléma, mindig 100 százalékot adsz, így készen állsz a meccsre” – nyugtatta meg a magyar játékost az edző.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. október 22. 14:30
Nem tudom kik rakták azt a 10 diszlájkot, de most orrba verem őket. Bummm! Remélem fájt.
madas
2023. október 22. 14:29
Szerintem meg a Fradi-Újpestet értette.
powerage
2023. október 22. 11:21
"Klopp felidézte, milyen félelme volt Szoboszlainak a derbi előtt" Attól félt, hogy miközben a meccsen játszik, otthon kiszárad az éneklő krumpligyűjteménye és nem fogja hibátlanul énekelni a kánont? Nem? Akkor ez egy unalmas hír.
billysparks
2023. október 22. 10:59
Egyáltalán nem játszott jól Szobo, mentségre legyen mondva, mindenki mélyen tudása alatt játszott. Cimikaszban és Diazban volt egy kis spiritusz, de igazán jól csak Elliot játszott, aki az utolsó félórára állt be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!