Nézze újra a bolgár öngólt, amivel kint vagyunk az EB-n! (VIDEÓ)

2023. november 16. 21:59

Aleksz Petkov fejesével Európa legjobbjai között vagyunk.

2023. november 16. 21:59
null

MInt ismert, a magyar labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra, mivel Bulgária vendégeként 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a zárt kapus szófiai selejtezőmérkőzésen. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese már a 10. percben vezetést szerzett Ádám Martin fejesével, de a hazaiak váratlanul egyenlítettek Szpasz Delev találatával. Ezt követően Kiril Deszpodov 11-esével pedig a hajrában már a bolgárok voltak előnyben, de a hosszabbítás utolsó pillanatában Aleksz Petkov öngólja magyar Eb-részvételt eredményezett. A mindent eldöntő találatot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2023. november 17. 09:15
A mindent eldöntő találatot alább tekinthetik meg: Nem található Akkor hun?
Jancsipapa
2023. november 17. 09:01
Mi a fene baja lehet ennek a Petkovnak szegény, már tényleg nagyon- nagyon reménykedő ( és már majdnem nagyon boldog ) Teddyvel ?
VeraMayer
2023. november 17. 07:47
Már mem működik, azonban itt megnézhető egy nagyon jó 6 perces összefoglaló: https://bnhhok.hoolights.com/embed/smzy0qGAkr6LS
syphax-2
2023. november 17. 06:17
P.s.: Lehet mondani: a 97.percben a bulgár válogatott SAJÁT MAGÁNAK FEJELT ÖNGÓLJÁVAL(!!!) A JÓISTEN MEGSEGITETT BENNÜNKET MAGYAROKAT..ANNYI BALSZERENCSE ÉS OLY' SOK VISZÁLY UTÁN!!! ÉS "EZ"--TALÁN--NEM A VÉLETLEN MŰVE, A SOK-SOK MAGYARELLENES "HUHOGÓ" NAGY-NAGY KESERŰ BÁNATÁRA. ISTENNEK LEGYEN ÉRTE HÁLA!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!