Sérülése után hamarosan visszatér a magyar válogatott védője

2024. január 03. 20:38

Jó hír Marco Rossiéknak fél évvel az Európa-bajnokság előtt.

2024. január 03. 20:38
null

A magyar válogatott Willi Orbán az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint január végén térhet vissza a térdsérülése után.

„Reméljük, hogy január végén visszakerülhet az együttesbe” – mondta a Kicker című lapnak Marco Rose, aki elárulta, a 31 éves védő egyéni munkát végez a csapat spanyolországi edzőtáborában. Orbán még szeptemberben, a csehek elleni barátságos mérkőzésen sérült meg, azóta nem lépett pályára. 

(MTI)

Nyitókép: Trenka Attila, Mandiner


 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2024. január 04. 08:32
Én örülök, ha jól van, de azért fél évvel a bajnokság előtt ez olyan jó hír Rossinak, hát... Ilyen erővel az elképzelt júniusi valutaárfolyamoknak is örülhetnénk.
kunfia1
2024. január 03. 20:48
Hajrá magyarok! De vesszenek a hazaárulók, akik ellopták a magyarok pénzét, és hazudtak a magyaroknak! Ezek attól függetlenül kötelet érdemelnek, hogy 2010 előtt, vagy után tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!