A kezdeményezésemre készült el az egyetlen modern magyar futball program, a „Lopás helyett focit”

2023. július 17. 09:56

A Fortuna Düsseldorf focicsapatának szurkolói napok óta azt kérik, hogy a csapatuk mondja le a mai barátságos mérkőzést az „Orbán-klubbal”.

2023. július 17. 09:56
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A Fortuna Düsseldorf focicsapatának szurkolói napok óta azt kérik, hogy a csapatuk mondja le a mai barátságos mérkőzést az »Orbán-klubbal«.

A német csapat szurkolói a vezetőségnek írt levelükben azt írják, hogy »az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított klub egy autokrata, antidemokratikus és intoleráns világnézetet szimbolizál. Ez a klub nem más, mint a korrupció terméke.«

Ennek előzménye, hogy tavaly az Union Berlin szurkolói is kiakadtak és élesen kritizálták a klubvezetőséget, amikor Orbán Viktor járt a klubjuknál, állítólag egy »magán találkozón«. Az Union Berlin szurkolói szerint Orbán politikája szembemegy a klub alapszabályában megfogalmazott alapértékekkel.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az Orbán »márka« egyre kínosabb külföldön. Azt talán kevesebben, hogy a kezdeményezésemre készült el az egyetlen modern magyar futball program, a »Lopás helyett focit«.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2023. július 18. 08:27
Mocskos tehetségtelen felforgató zsidó ripacs patkány!
PeterWeber
2023. július 18. 07:09
"a kezdeményezésemre készült el az egyetlen modern magyar futball program, a »Lopás helyett focit«.” - miután szabadalmaztattam az elektromos rollerek zuhany alatt tisztításának eljárását...
DrPepper
2023. július 18. 06:41
..."a mérkőzés hajrájában egy német becsúszás után Komáromi György maradt lent a térdét fájlalva, és nem is tudta saját lábán elhagyni a pályát. A játékvezető a 86. percben le is fújta a találkozót" A Puskásnak tényleg nem kellett kiállnia. A németek a jelek szerint a magyar játékosok fizikai megsemmisítésére is törekedtek.
syphax-2
2023. július 18. 04:59
"..Okoskodás helyett: FINGÁS A POFÁDBA..HÜLYE FEGYŐR!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!