Beborult hajójával Héder Barnáék kisfia, órákig nem tudták mi történt a vizen - videointerjú

2022. május 07. 11:05

Olimpiai álmokat dédelget a háromgyermekes házaspár, Héder Barnáék fia, a vitorlázó Benedek. Az olimpiai vívóeseményeket rendező sportújságíró Héder Barna nagy álma, hogy egyszer fiával együtt utazhasson az olimpiára, de a video-interjúból kiderül milyen stresszes és hatalmas szervezőmunkát igénylő élet is a szülőké, akik három gyermekük mellett sem feledkeznek meg a család, az összetartás és a sport fontosságáról.

2022. május 07. 11:05
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Amikor az NBC alelnöke személyesen gratulált az olimpiai vívóversenyek közvetítését rendező Héder Barnának, akkor kezdte elhinni, hogy szakmailag jó úton jár. Eközben felesége, Ildikó a világ másik felén épp három gyermeküket igyekezett egyedül menedzselni, s láthatóan ez a szereposztás nekik nagyon beválik.

Barna vívóként, Ildikó ritmikus gimnasztikázóként ismerte meg az élsport kőkemény világát, most mégis beálltak legnagyobb gyermekük, Benedek mögé, hogy vitorlázó olimpiai álmait segítsék valóra váltani.

Irgalmatlan logisztikai mutatványok, tartós olimpiai megbízások, türelmes szülői várakozások, szeretet, család, sport és nagy-nagy vágyak. Hogy csinálják mindezt Héder Barnáék? A Csisztu Sport Castban elmesélik.

 

A nyitóképen Héder Barna és felesége, Ildikó mesélnek fiúk hihetelen vitorlás kalandjairól. Fotó: Lékó Tamás/CSC

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. november 21. 12:08
Nem Héder Barnával van a gond, Csisztu rettenetesen gagyi.
LKJK
2022. június 01. 01:09
Csisztunak van egy izgalmas videója :D +18
ekkerjoz
2022. június 01. 01:09
Mekkora faszok vagytok, Héder Barna volt az egyetlen tévés-rádiós, aki értett a szakmához. Fogalom nélkül simfelitek, idióták.
MZperXXL
2022. június 01. 01:09
Tudtommal senkinek sem ártott Héder Barna, szelíd, szimpatikus ürge, miért ez a sok indulat ellene?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!