Tokiói tanulságok: Kárász Anna

2021. augusztus 11. 19:41

Kárász Anna olimpiai bajnok arról mesél tokiói tanulságok című sorozatunkban, hogy sokszor az elcsendesedés a legjobb út ahhoz, hogy megtaláljuk a legbensőbb és legmélyebben szunnyadó erőnket.

2021. augusztus 11. 19:41
null

A legmélyebb pontról is van visszaút, erre élő bizonyíték Kárász Anna története, aki óriási veszteségként élte meg, hogy öt évvel ezelőtt szinte biztos pozícióból végül kimaradt a később riói aranyérmes női kajak négyesből és azóta többször is hátat fordított a sportnak. Ma olimpiai bajnok és arról mesél tokiói tanulságok című sorozatunkban, hogy sokszor az elcsendesedés a legjobb út ahhoz, hogy megtaláljuk a legbensőbb és legmélyebben szunnyadó erőnket.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2021. augusztus 13. 22:17
Ez a sport, nem a 12 éves kínai játszótéri gördeszkás kisiskolásé!!! Hajrá csajok, jók voltatok, vagytok és lesztek!!! Csak Janics Natasát sajnálom, mert neki az őstehetsége mellé még a nacionalista irányt is betették, ezért bukott el!!
Lion
2021. augusztus 11. 20:22
Okos, szép és sikeres Kárász Anna. Már ha lehet ilyeneket írni ma már. A női kajak négyes versenye, vége volt a kedvencem ezen az olimpián.
balbako_
2021. augusztus 11. 20:13
Az olimpián biztosra nem lehet menni semmilyen sportban. Én mégis ezt a négyest holt biztos befutónak láttam és az is lett. Ezeknek a lányoknak az arcán láttam, hogy széttépik a mezőnyt és motorcsónak sem lehet nekik az ellenfél. A sok száz vízen eltöltött óra, a könyörtelen edzések és a szakág minden tudásának felhalmozódása ült abban a hajóban. És amikor Kozák Danuta bemondta, vagy megadta a jelet ez a hajó úgy nekilódult, mintha egy 1000 Lóerős Bentley kocsinak padlógázt adnak. Látszott, ha kell még rá tudnak tenni, de a világ csak csendben lemaradt mellettük. Csodálatos volt lányok, le a kalappal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!